Skip to main content

Een nieuw seizoen waarin IT om aandacht vraagt en wij u helpen

De interim controles zijn weer in volle gang.

Dit jaar is echter anders dan andere jaren. Met elkaar moeten we het werk op een zodanig manier organiseren dat we de kans op verspreiding van Covid-19 minimaliseren. Dit betekent onder andere het verminderen van en voorzichtig omgaan met contacten.

Inmiddels is een groot deel van onze samenleving over gegaan op het werken op afstand. Dit geldt voor alle sectoren, inclusief de accountancy. Daarbij is de uitdaging om binnen het beschikbare budget niet in te boeten op de kwaliteit van ons werk. Als IT Audit partij leveren wij hieraan ook graag een bijdrage.

Al jaren leveren wij het online assessment IT Audit Essentials. Dit assessment is essentieel voor uw (interim)controle en geeft inzicht in de IT General Controls (ITGC). Zonder inzicht kunt u niet of maar zeer beperkt steunen op de geautomatiseerde omgeving van uw klant. Inzicht in de ITGC is ook randvoorwaarde voor het verantwoord toepassen van data analyse. Immers wat kunt u met data analyse als de IT huishouding niet op orde is?

Zonder dat u verder zelf iets hoeft te doen voeren wij voor u de assessments, uiteraard op een veilige manier.  Hierbij worden de volgende stappen doorlopen:

Actie
Verkrijg nu op afstand inzicht door gebruik te maken van het online assessment IT Audit Essentials.
In november-december geldt een actietarief van € 125,- excl btw.

Meer informatie en een voorbeeldrapport zijn hier beschikbaar.

Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Wilt u gebruik maken van deze actie gebruik dan de actiecode ITESS-2020