Actueel op de hoogte blijven van recente ontwikkelingen is essentieel om klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Bijvoorbeeld  ontwikkelingen  op het gebied van wet en regelgeving, beveiliging,  technologie en de ontwikkelingen in de optimale toepassing daarvan. Omdat een organisatie niet alle kennis in huis kan hebben halen wij de nodige kennis uit ons netwerk van gespecialiseerde partijen. Waar nodig zetten wij specialisten van andere organisaties onder onze verantwoordelijkheid in. Uiteraard zullen wij dit niet doen als onze onafhankelijkheid en onpartijdigheid daarbij in het geding kunnen komen. Kennisbronnen zijn onder meer:

FlexControl+ levert oa Interim audits en flex CFO.

Norea is de beroepsorganisatie van IT-auditors.

De Information Systems Audit and Control Association is een internationale beroepsvereniging in de vakgebieden IT-governance, IT-auditing, informatiebeveiliging en risicobeheer van automatisering.

eHerkenning is de manier van inloggen voor ondernemers, en het veilig online toegankelijk maken van diensten voor ondernemers.

Nederland ICT is de branchevereniging van de ICT-sector.

SRA is een netwerkorganisatie van 370 zelfstandige accountantskantoren met 900 vestigingen in Nederland. Met praktische en strategische ondersteuning versterkt SRA de bedrijfsvoering van de aangesloten kantoren. Door de bundeling van kennis en ervaring kunnen SRA-kantoren ondernemers optimaal helpen en adviseren.

BWise is marktleider op het gebied van Governance, Risicomanagement en Compliance software oplossingen.

Het NCSC draagt bij aan het gezamenlijk vergroten van de weerbaarheid van de Nederlandse samenleving in het digitale domein, en daarmee aan een veilige, open en stabiele informatiesamenleving door het leveren van inzicht en het bieden van handelingsperspectief.

Mavim biedt een Microsoft-gebaseerd platform dat organisaties in staat stelt innovatie-initiatieven te visualiseren, af te stemmen en te prioriteren met hun strategische bedrijfsvisie.