Accountantskantoren ondersteunen wij met onze jarenlange IT-audit ervaring in relatie tot de vraagstukken vanuit de accountantscontrole. Wij kennen de controlevereisten en vullen deze pragmatisch in.

Met onze assessment tools geven we op een praktische wijze invulling aan de documentatie-eisen en vaktechnische onderbouwing van de ICT van uw klant.

Onze klanten zijn al overtuigd van onze toegevoegde waarde, bijvoorbeeld van onze assessments. Graag overtuigen wij ook u. Als uw kantoor nog niet eerder gebruikt heeft gemaakt van onze assessments bieden wij u ter kennismaking, gratis en vrijblijvend één assessment IT Audit Essentials als proef aan.

In een aantal situaties kan het echter gewenst zijn dat een verdieping ten aanzien van IT-Audit nodig is. Uiteraard zijn wij graag bereid u ook daarbij te helpen. Hiervoor bieden wij onder andere de volgende mogelijkheden:

IT Auditpartner

Als IT-Auditpartner nemen wij graag het initiatief in het neerzetten van een weloverwogen aanpak en plan om IT-Audit doelmatig en doeltreffend te integreren in uw controlestrategie en uitvoering. Participatie in uw controleteam waarborgt dat de inzet is afgestemd op de daadwerkelijke behoefte en dat uw medewerkers kunnen beschikken over een vast en vertrouwd aanspreekpunt. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Integrale Auditaanpak

Onze integrale auditaanpak biedt een doeltreffende manier van samenwerken tussen accountant en IT-auditor. Door onze aanpak kan snel worden gefocust op de risicogebieden die voor u als accountant echt van belang zijn. In een duidelijke en gestructureerde aanpak bepalen wij samen met u snel en systematisch de klanten waarbij de inzet van IT- Auditexpertise van belang is. In geval de conclusie is dat geen inzet nodig is leggen we dit vast. Hierdoor beschikt u over een gemotiveerde verslaglegging voor uw dossier.

Vraagstukken van uw cliënten

Cliënten verwachten van hun accountant een alerte houding en proactieve inbreng. Dit geldt ook ten aanzien van vraagstukken met betrekking tot automatisering. Bijvoorbeeld om door de juiste inzet van automatisering de prestaties en resultaten te verbeteren. Als u zelf niet over de nodige kennis en ervaring beschikt treden wij hierbij graag samen met u op zodat u toch de prestaties kunt leveren die uw cliënt verwacht.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Spreken onze aanpak en diensten u aan en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Graag nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend gesprek.

Benieuwd naar onze klanten