Cyberweerbaarheid: Manage de risico’s

Met de CyberManager P/ISMS bieden wij integraal risicomanagement voor aantoonbare risicobeheersing en compliance. De CyberManager is een softwareoplossing waarmee alle zaken rondom het voldoen aan wet- en regelgeving, risicomanagement, informatiebeveiliging, monitoring en bewustwording inzichtelijk krijgt en integraal kunt benaderen.

De CyberManager helpt stapsgewijs met het opzetten, beheren en sturen van een managementsysteem voor privacy en informatiebeveiliging op basis van een Plan-Do-Check-Act aanpak en een geïntegreerd risicomanagement-systeem. Met de CyberManager borgt u  processen eenvoudig in de gehele organisatie en ondersteunt u het behalen van certificering bijvoorbeeld ISO 27001, NEN7510, BIO of IBHO normen voor informatiebeveiliging voor respectievelijk de zorg, de overheden zoals gemeenten, waterschappen, rijksoverheden, provincies en het onderwijs.

Middels het geïntegreerde E-Learning Managementsysteem kunt u uw medewerkers trainingen en toetsen op privacy- en security risico’s. Voorkomen is immers beter dan genezen. Met de CyberManager kunt u ook de beveiliging van uw systemen testen die aan het internet gekoppeld zijn zodat u inzicht heeft in de mate van technische risico’s. Hierdoor kunt u met CyberManager aan een toezichthouder, externe auditor of uw (potentiële) klanten aantonen dat u aantoonbaar In-control bent over uw risico’s.

Het is een schaalbare, intuïtieve, gebruiksvriendelijke oplossing geschikt voor allerlei type organisaties met verschillende mate van complexiteit. Iedereen, zowel professionals als non-professionals, kan ermee werken en acceptatie binnen uw organisatie staat voorop. De CyberManager is hierdoor ook geschikt voor kleine organisaties en zelfs voor eenmanszaken.

Met de CyberManager bieden wij een moderne en doelgerichte oplossing, precies zoals u van ons gewend bent.


Certificering door PECB borgt dat wij u met verstand van zaken bijstaan

Heeft u interesse en wilt u profiteren van de voordelen die wij u als partner kunnen bieden ? Neem dan contact met ons op. Graag geven wij nadere informatie en maken een afspraak met u.