IT Audit Essentials een prima start voor COS 315

Dit online assessment biedt een laagdrempelige en kosteneffectieve aanpak voor het in kaart brengen van de IT General Controls.
Inzicht in de ITGC is o.a. van belang voor uw controle aanpak (COS 315 ) en randvoorwaarde bij het gebruik van data analyse.

Het online assessment wordt door uw cliënt ingevuld. Wij verzorgen het hele proces van het verzenden van de uitnodigingen, het bewaken van de invulling van het assessment en rapporteren de resultaten aan u.

En heeft u daarna nog hulp nodig, uiteraard zijn wij u dan graag van dienst.

Kosteneffectief
Het in kaart brengen van de IT Beheersmaatregelen vergt de nodige tijd. Bijvoorbeeld voor het houden van de interviews met de betrokken personen, het verkrijgen van documenten, de analyse, het opstellen van de rapportage en het bijwerken van het dossier. En dan hebben we het nog niet eens over de tijd die gemoeid is voor plannen van de interviews en de reistijd. Alles bij elkaar, al snel een tijdsbesteding van 1 tot 2 dagen. De hiermee samenhangende kosten  lopen al snel in de papieren. Een rekening waar uw klant niet op zit te wachten.

De voordelen
Onze assessments bieden een laagdrempelige en kosteneffectieve aanpak om serieus aandacht te besteden aan de kwaliteit van de automatisering bij uw klanten en de kwaliteit, doelmatigheid en doeltreffendheid van uw controle te verhogen. De assessments zijn al meer dan 350 keer ingezet bij cliënten van onze accountantsklanten.

Up-to-date
Onze assessments worden continue ge-update door ons team van proffessionals en aangepast op lopende wet- en regelgeving als nieuwe(re) risico’s. Zo is er ruimte gemaakt voor zaken die nu spelen zoals de AVG en cyber security.

Kennismakingsaanbod
Onze klanten geven ons de overtuiging van de toegevoegde waarde van de assessments. Graag overtuigen wij ook u. Als uw kantoor nog niet eerder gebruikt heeft gemaakt van onze assessments bieden wij u ter kennismaking, gratis en vrijblijvend één assessment IT Audit Essentials als proef aan.

Wilt u van dit aanbod gebruikmaken? Neem dan contact met ons op.

Lees de brochure , bekijk de voorbeeldrapportage