IT Audit Essentials

Met dit  online assessment realiseren wij een laagdrempelige en kosteneffectieve aanpak voor het in kaart brengen van de IT General Controls. Een noodzaak voor uw controle en bij het gebruik van data analyse.

Het online assessment wordt door uw cliënt ingevuld. Wij verzorgen het hele proces van het verzenden van de uitnodigingen, het bewaken van de invulling van het assessment en rapporteren de resultaten aan u.

Dit assessment is geschikt voor IT-omgevingen van klein tot groot. Het is een ‘must have’ als u snel en tegen lage kosten inzicht wil hebben in de IT-omgeving en essentiële beheersmaatregelen bij uw cliënt. De uitkomsten bieden een gestructureerde basis om mogelijke risico’s te bepalen en de aanpak van de controle hierop af te stemmen. Tevens beschikt u direct over noodzakelijke informatie voor uw dossier.

Kosteneffectief
Het in kaart brengen van de IT Beheersmaatregelen vergt de nodige tijd. Bijvoorbeeld voor het houden van de interviews met de betrokken personen, het verkrijgen van documenten, de analyse, het opstellen van de rapportage en het bijwerken van het dossier. En dan hebben we het nog niet eens over de tijd die gemoeid is voor plannen van de interviews en de reistijd. Alles bij elkaar, al snel een tijdsbesteding van 1 tot 2 dagen. De hiermee samenhangende kosten  lopen al snel in de papieren. Een rekening waar uw klant niet op zit te wachten.

De voordelen
Onze assessments bieden een laagdrempelige en kosteneffectieve aanpak om serieus aandacht te besteden aan de kwaliteit van de automatisering bij uw klanten en de kwaliteit, doelmatigheid en doeltreffendheid van uw controle te verhogen. De assessments zijn al meer dan 350 keer ingezet bij cliënten van onze accountantsklanten.

Up-to-date
Onze assessments worden continue ge-update door ons team van proffessionals en aangepast op lopende wet- en regelgeving als nieuwe(re) risico’s. Zo is er ruimte gemaakt voor zaken die nu spelen zoals de AVG en cyber security.

Kennismakingsaanbod
Onze klanten geven ons de overtuiging van de toegevoegde waarde van de assessments. Graag overtuigen wij ook u. Als uw kantoor nog niet eerder gebruikt heeft gemaakt van onze assessments bieden wij u ter kennismaking, gratis en vrijblijvend één assessment IT Audit Essentials als proef aan.

Wilt u van dit aanbod gebruikmaken? Neem dan contact met ons op.

Lees de brochure , bekijk de voorbeeldrapportage