Met ervaren en gecertificeerde medewerkers levert IT Risk Control diensten, met voor u zichtbare, herkenbare en toegevoegde waarde. Met een netwerk van partners bieden wij u de juiste expertise, bijvoorbeeld op het gebied van Cobit, ISO 27001, ISO 27002, OWASP  en NEN 7510.

Wil Ehren RE CISA

Partner

Wil is gestart met IT Risk Control. Voor de oprichting van IT Risk Control was Wil werkzaam bij PriceWaterhouseCoopers als senior manager IT Audit. In deze functie heeft hij uitvoering en leiding gegeven aan diverse nationale en internationale IT audit- en onderzoeksopdrachten.
Bij IT Risk Control heeft Wil uiteenlopende opdrachten uitgevoerd voor productie- en handelsbedrijven, gemeenten en accountantskantoren. Een belangrijke focus van Wil is het ontwikkelen van nieuwe concepten en tools. Speerpunt hierbij is het beter benutten van de mogelijkheden en kansen die ICT bieden.

Drs Joost Kouwenberg MIM

Partner

Joost Kouwenberg is een zeer ervaren informatiemanager. In de afgelopen jaren heeft Joost zich vooral gericht op pakketselectie- en implementatietrajecten, informatiemanagement en vraagstukken op het gebied van procesmanagement. Daarvoor heeft Joost als informatiemanager gewerkt bij de IBN groep in Uden en bij PriceWaterhouseCoopers als adviseur op de Middle Market.

Kwaliteitsborging

Op onze audits zijn de ‘Code of Ethics voor IT-auditors’ en het Reglement Kwaliteitsonderzoek van de NOREA van toepassing. De Code garandeert dat onze werkzaamheden worden uitgevoerd met inachtneming van de volgende fundamentele beginselen:

  • Integriteit;
  • Objectiviteit;
  • Deskundigheid en zorgvuldigheid;
  • Geheimhouding;
  • Professioneel gedrag.

Vanuit onze beroepsorganisatie NOREA zijn wij gehouden aan statuten en reglementen met als doel de kwaliteit van onze diensten te waarborgen.

Door middel van Permanente educatie blijven wij op de hoogte van actuele ontwikkelingen. Op basis van het Reglement Kwaliteitsonderzoek wordt periodiek getoetst dat onze werkwijze voldoet aan de eisen.