Accountants, belastingadviseurs of salarisprofessionals?
Lees de richtsnoeren AVG door NBA, Novak, NOB RB en NIRPA
Meer duidelijkheid over wat van u wordt gevraagd

Privacy Control Framework: Online Assessment
De AVG is een complexe materie met diverse invalshoeken en gevoelig voor ‘fouten’. Organisaties willen voldoen aan wet- en regelgeving en verantwoord omgaan met persoonsgegevens. Daarnaast heeft de organisatie zelf uiteraard ook belangen, bijvoorbeeld vanuit de bedrijfsvoering. Daarom is er behoefte aan een helder inzicht waar een organisatie staat en of er nog werk aan de winkel is.

Het online assessment faciliteert een gestructureerde inventarisatie en beoordeling van relevante beheersmaatregelen op basis van het Privacy Control Framwork van de Norea. Lees hier meer over het belang van het framework en het online assessement.

Hoe werkt het
Het PCF betreft 9 privacy onderwerpen, 32 beheersdoelstellingen en 104  beheersmaatregelen. Per privacy onderwerp kunt u aangegeven welke beheersdoelstellingen voor uw situatie van belang zijn en daarna de actuele status van de maatregelen  aangeven. Hiermee maakt u het assessment op maat voor uw eigen situatie.  U kunt het assessment in één keer invullen. Desgewenst kunt u het invullen onderbreken, tussentijds de resultaten opslaan en het invullen later completeren.

Het resultaat
Het resultaat van het online assessment is een rapportage die u een gestructureerd en concreet inzicht geven in de actuele stand van zaken op basis van het framework. Dit voorbeeld kunt u ook gebruiken om uw antwoorden voor te bereiden.

De investering
De kosten van de rapportage van de uitkomsten van het assessment bedragen € 225,- excl. btw. U kunt direct uw Assessment code online bestellen en afrekenen via Ideal. Met deze code kunt u op elk moment uw assessment invullen. Nadat het invullen gecompleteerd is ontvangt u de rapportage in PDF format op het door u aan gegeven emailadres.

Wanneer u meer dan 1 assessment af wenst te nemen vragen wij u contact op te nemen via onze contact pagina.